کنسول گوگل – قسمت دوم ( بخش ها )
در سری قبلی آموزش استفاده از کنسول یا همان وب مستر گوگل به نحوه ثبت سایت اشاره شد.در ادامه می خواهیم بخش های مختلف این ابزار را معرفی نماییم.
Site Dashboard – کنترل پنل
در این قسمت ، شما قادر خواهید بود خطا های پیش آمده ، وضعیت ورودی ها از موتورهای جستجو و نقشه سایت خود را مشاهده نمایید.همچنین در این بخش پیام های مهم گوگل برای سایت شما در قسمت New and important نیز قابل مشاهده خواهد بود.
Crawl Errors :خطاهایی که هنگام پیمایش خزنده های گوگل در سایت شناسایی می شوند را می توانید در این قسمت مشاهده نمایید.
Search Analytics : وضعیتی از میزان جستجو های انجام شده و به طور کلی ورودی ها از سمت موتور های جستجو نشان داده خواهند شد.
Sitemaps : نقشه ای ایندکس سایت شما را نمایش می دهد.
Search Appearance – نحوه نمایش و ظواهر جستجو ها
دیتا و اطلاعات طبقه بندی شده – Structured Data
در این قسمت ساختار مطالب و محتوای سایت نمایش داده می شود و باید دقت داشت تا زمان انتشار یا نمایش محتوا در سایت به درستی علامت گذاری انجام شود.
هایلایت کردن دیتا – Data Highlighter
با استفاده از این قسمت می توانید سهم خود در جستجو ها را بیشتر کنید. این ابزار جدید و کاربردی باعث می شود که اگر سایت شما دارای ساختار اطلاعات و طبقه بندی منظم باشد مانند وبلاگ یا فهرستی از مقالات و اطلاعات بتوانید آنها را مشخص نمایید و انتشار دهید.این ابزار کمک می کند تا سایت خود را بتوانید بهتر به گوگل معرفی کنید و گوگل راحتتر سایت را شناسایی کندبا استفاده از Data Highlighter می توانید بخش های سایت را با موس و اضافه کردن برچسب علامت گذاری نمایید.
بهبود ساختار – HTML Improvements
این قسمت یکی از مهمترین و ضروری ترین بخش های کنسول می باشد.در این قسمت به شما در طی یک آنالیز گفته خواهد شد که اشتباهات سایت شما در ساختار HTML به چه صورت است.در حقیقت با بررسی های انجام شده توسط گوگل تگ های اشتباه ، توضیحات اضافی یا طولانی یا کوتاه بودن توضیحات متا و یا صفحاتی که در آن تگ عنوان وجود ندارد و … به شما نمایش داده خواهد شد و می توانید این مشکلات را رفع نمایید.
لینک های سایت – Sitelinks
در این بخش لینک هایی که هنگام نمایش نتایج جستجو در زیر لینک سایت شما نمایش داده می شوند را می توانید مدیریت کنید.البته این را در نظر داشته باشید این لینک ها توسط گوگل تشخیص داده می شوند و قرار می گیرند.در صورتیکه لینک هایی که برای شما ضرورتی ندارند و در نتایج جستجو نشان داده می شوند را می خواهد حذف نمایید می توانید از این قسمت با وارد کردن URL آنها و کلیک بر روی کلید Demote آنها را حذف نمایید.
جهت آموزش نحوه ثبت نام در گوگل وب مستر (کنسول) می توانید این بخش را مطالعه نمایید.
یک دیدگاه
[…] مدیریت تارنمای ایران […]